0,5 л окропу; 2 ст. л. майонезу; 2 яйця. Рецептом найніжніших млинців, які не рвyться і довго залишаються м’якими, ніби щойно з печі ❤Рецептик у першому коментарі👇

0,25 л окропу; 2 ст. л. майонезу; 2 яйця. Рецепт найніжніших млинців, які не рвyться і довго залишаються м’якими, ніби щойно з печі
Тонкі, рум’яні, з дірочками – такі млинці на майонезі стануть справжньою окрасою вашого столу. Незвичайний рецепт, можливо, вас здивує, але результат перевершить усі очікування! Ці млинці виходять ніжними, смачними, а головне – простими у приготуванні.

Інгредієнти будемо використовувати наступні:

Яйця (не мілкі) – 2 шт.; майонез будь-який – 2 ст. л.;
Борошно – 4-5 ст. л.; цукор звичайний – 2 ст. л., а ваніліного – 1 ч. л.;
Розпушувачу та солі – по 0,5 ч. л.; молоко – 0,5 л;
Олійки рослинної – 3-4 ст. л.; Окроп – 250 мл.
Приготування:

У мисці збийте гарненько яйця з майонезом, цукром, ваніліном, розпушувачем і сіллю. Повинна вийти пишна маса. Влийте в яєчну суміш половину молока і ретельно перемішайте.

Потрошку та повільно додавайте борошно, просіюючи його через сито, щоб не було грудочок. Тісто має вийти консистенції рідкої сметани.

Влийте в тісто залишок молока і кип’яток, постійно помішуючи. Наприкінці додайте олійку і ще раз гарно все перемішайте. Дайте тісту постояти 15-20 хвилин.

Розігрійте сковороду. Перед першим млинцем змастіть її трохи рослинною олією або невеликим шматочком сала. Вилийте на сковороду невелику кількість тіста, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Посмажте млинці до золотистого кольору. Готові млинці складайте стопкою на тарілку? Радимо кожний млинець змащувати вершковим маслом.

Поради:

Для більш рум’яних млинців можна додати в тісто дрібку куркуми.
Якщо у вас немає кип’ятку, можна використовувати просто гарячу воду.
Ці млинці на майонезі стануть вашим улюбленим рецептом! Смачного!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *