Олег Винник раптово записав відеозвернення до українців вперше від початку війни!

Український співак Олег Винник, який на початку повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини, подякував своїм прихильникам, що вони не забували про нього

Український музикант Олег Винник, який зник з публічного простору в лютому 2022 року, і понад рік не коментував ані війну, ані свого місця перебування, уперше звернувся до фанатів. Він провів стрім, на якому подякував фан-клубу за віру, та анонсував пісню.

“Починаємо все з чистого аркуша, але з якимось досвідом. Я хочу вам подякувати за те, що ви зі мною, за те, що вірили, вірите, за те, що залишаєтесь зі мною, ніхто не пішов. За те, що у таку страшну годину, у цій клятій війні ви ніколи про мене не забували”, – звернувся Винник до шанувальників.

Співак анонсував вихід нової пісні, запланований на 23 серпня.

“Довго створювалася ця пісня. Поряд з цією піснею створювалося багато інших нових пісень. Це те, що наболіле, те, з чим я жив ці 2,5 роки. Це те, де я і хворів, і одужував з цією піснею. Але по-іншому і не могло бути. Я – та людина, яка співає про наболіле – про своїх людей”, – сказав артист з відсиланням до назви майбутнього треку “Мої люди”.

Він закликав усіх єднатися.

“Як то кажуть, гуртом легше і батька бити. Я знаю, що ви вірите. І ніхто мене ніколи не шукав. Я знаю, що ви ніколи не ставили ніяких запитань: “Де ти, Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою?”. Усе в Олега, слава Богу, уже нормально. Тільки сентиментальність з’явилася”, – поділився музикант.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *