Олександр Пономарьов зізнався, що став батьком первістка Марії Яремчук

Відомий український співак Олександр Пономарьов вперше висловився про стосунки з артисткою Марією Яремчук. Знаменитість зізнався, чи справді він є батьком первістка виконавиці.

Як відомо, у травні Яремчук вперше стала мамою. В зірки народився син. Марія останнім часом веде закритий спосіб життя і не говорить про особисте. Не секрет, що Пономарьову та співачці багато років приписували роман. Відтак, шанувальники припускали, що батьком новонародженого сина Марії є Олександр.

За словами артиста, коли він вперше побачив подібну інформацію в мережі, був дуже здивований. Він не розумів, як реагувати на це і незручно почувався  перед обранцем Яремчук.

“Цікаво, батьком став… П’ять років Марічку не бачив, а скільки почув про себе нового! Я навіть не знаю, як реагувати на це, бо мені незручно перед чоловіком Марічки”, – поділився знаменитість.

Водночас Пономарьов зізнався, що все ж став батьком сина Марії Яремчук, але хрещеним. Олександр розповів, що Марія зателефонувала йому і запропонувала породичатися.

“Марічка запросила мене в хресні. Я хрещеним батьком став її дитини. От така історія”, – додав виконавець.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *