У віці 34 років багато хто вважав її досвідченим водієм. Не було жодних підозр, однак у той проклятий день сталося щось жахливе!

Кортні Енн Сэнфорд, 34 роки, відома як вправний водій, несподівано загинула в день, який починався як будь-який інший. Перебуваючи в дорозі, вона відчула приплив радості, коли на радіо грала її улюблена пісня “Happy” Фаррелла Вільямса. Бажаючи поділитися своєю радістю, Кортні зробила селфі і підписала його: “Ця пісня робить мене щасливою!” у Facebook. Це миттєве рішення стало фатальним.

Невдовзі після цього автомобіль Кортні врізався в вантажівку приблизно на швидкості 60 км/год. Сила удару закинула її автомобіль у кювет і потім у дерево. Після цього сталася пожежа, і, залишившись у пастці всередині, вона трагічно загинула.

Коли її родину повідомили про трагедію, вони дізналися про її останній пост у Facebook, який був зроблений майже одночасно з аварією. Правоохоронці підтвердили: “Пост був зроблений о 8:33 ранку. О 8:34 ми отримали екстрений виклик.”

Трагічна смерть Кортні підкреслює небезпеку відволікання під час водіння. Її історія є суворим нагадуванням: “За кермом зосередьтеся на водінні; життя залежить від цього.”


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *