Найніжніше печиво з манки, яке тане в роті: простий, швидкий та недорогий рецепт Пропоную сьогодні приготувати дуже просте та бюджетне печиво. Але результат Вас обов’язково порадує, адже випічка виходить ніжною, розсипчастою і ніби тане в роті. Ділюся рецептиком у першому коментарі👇

Найніжніше печиво з манки, яке тане в роті: простий, швидкий та недорогий рецепт
Пропоную сьогодні приготувати дуже просте та бюджетне печиво. Але результат Вас обов’язково порадує, адже випічка виходить ніжною, розсипчастою і ніби тане в роті. Печиво з манки – відмінний варіант для домашньої випічки.

Покроковий рецепт приготування найніжнішого печива з манної крупи:

Для приготування потрібно:
2 яйця
125 грам цукру
125 мл олії
Ложка варення або джему
125 гр білого йогурту або кефіру
Цедра лимона
Щіпка солі
450 гр манної крупи
10 гр розпушувача
200 грам цукрової пудри (для посипання)
Приготування:
КРОК 1: До яєць додаємо цукор і вливаємо олію,

КРОК 2: Додамо столову ложку фруктового джему (яблучний, абрикосовий) та кефір,

КРОК 3: Добре зб’ємо масу вінчиком. Додамо цедру з одного лимона та щіпку солі.

КРОК 4: Потроху всипаємо манну крупу, перемішуючи тісто. Додаємо розпушувач.

КРОК 5: Готове тісто залишаємо хвилин на 10, щоб манка просочилася.

КРОК 6: Тісто виходить еластичне і з нього зручно ліпити будь-що. Робимо невеликі кульки та обвалюємо їх у цукровій пудрі з усіх боків. Ставимо печиво в духовку випікатися на 15 хвилин при 200 градусах.

Печиво під час випікання значно збільшується у розмірі.

Виходить справжня смакота. Приємного апетиту!

Як вам рецепт? Будемо раді, якщо ви поділіться своєю думкою у коментарях!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *