Рогалики з повидлом швидкого приготування😋 Коли спонтанно захотілося чогось смачненького до чаю Дуже простий і смачний рецептик, збережіть, щоб завжди мати під рукою ❤Рецептик у першому коментарі👇

Рогалики з повидлом швидкого приготування
Я з дитинства обожнюю рогалики з повидлом. Тільки тоді їх мені пекла моя мама. Купивши пару раз свої улюблені ласощі в магазині, я зрозуміла, що мені треба самій навчитися їх робити. Магазинне печиво повністю відрізняється від домашньої випічки.

Такі рогалики просто тануть у роті. Як в моєму дитинстві. В якості начинки я використовую домашнє повидло або мармелад.

Приготуйте всі необхідні продукти:
Сир – 400 грам
Борошно – 400 грам
Вершкове масло або маргарин – 5 грам
Яйце – 1 одиниця
Цукор – 100 грам
Сметана – 20 грам
Розпушувач – 11 грам
Ванілін – 1 пакетик
Наповнювач: 300 грам повидла, пудра для посипання

Приготування
Спочатку роздрібнюємо масло з цукром. Потім висипаємо сир, сметану, розпушувач, ванілін, і вбиваємо яйце. Перемішуємо, додаємо борошно. Замішуємо м’яке тісто.

Розкатуємо його тонким шаром і ділимо його, використовуючи ніж, на трикутники. У центр кожного трикутника викладаємо начинку і звертаємо в трубочку.

На деко кладемо пергамент і, вже на нього, викладаємо наші рогалики.

Печуться рогалики 25 хвилин при 180 градусах. Цукровою пудрою присипаємо, коли вони ще теплі. Якщо у Вас немає пудри, можна присипати звичайним цукром, але тільки це потрібно зробити за 5 хвилин до то, як Ви будете їх будете виймати.

Viewed using Just Read


Posted

in

by

Tags:

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *